става откровен за семейната травма.47-годишният син на  и нейният бивш съпругът 

...
 става откровен за семейната травма.47-годишният син на  и нейният бивш съпругът 
Коментари Харесай

Синът на Голди Хоун, Оливър, разказва подробности за детската травма, с която се е сблъсквал поради факта, че майка му „живее живота си“

 става прям за фамилната контузия.

47-годишният наследник на  и нейният някогашен съпругът  сподели, че е разкрил по време на скорошно уелнес отдих, че е претърпял контузия по време на детството си заради холивудския метод на живот на майка му.

„ Отидох там, мислейки, че всичко ще бъде за татко ми и по-късно [], моят доведен татко, който ме отгледа “, сподели той в епизода от 17 март на подкаста, който води дружно със сестра си, Sibling Rivalry. „ Майка ми щеше да бъде спокойна, тъй като тя постоянно е била константата в живота ми. “

Въпреки това, както означи Оливър, „ Това беше изцяло преобърнато: майка ми беше тази, изникна най-вече, майка ми беше тази, за която имах съвсем най-голяма контузия, забавно. "

Обяснявайки по какъв начин се е чувствал „ беззащитен " с майка си на моменти, Оливър показа: „ Тя щеше да бъде работеше и надалеч или имаше нови гаджета, които не харесвах в действителност. Тя щеше да живее живота си. "

Въпреки че той призна, „ тя беше невероятна майка ", той усеща, че като дете, ко...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР